Maalämpö taloyhtiön silmin -webinaari

Kolmen helsinkiläisen taloyhtiön hallitusten puheenjohtajat kertoivat webinaarissa taloyhtiöidensä maalämpöremonteista: Mukana ovat malmilainen maalämpöhanke linjasaneerauksen yhteydessä, vuosaarelainen taloyhtiö, joka rahoitti muita hankkeita energiaremonteillaan sekä suuri konalalainen rivitaloyhtiö, joka siirtyi maalämpöön.

Kuvakaappaus webinaaritallenteesta, jossa Eero Wihuri on aloittamassa omaa esitystään rivitaloyhtiön maalämpöhankkeesta.
Taloyhtiön puheenjohtaja Eero Wihuri esittelee taloyhtiönsä maalämpöhanketta webinaarissa.

Taloyhtiöiden energianeuvonnan 27.9.2023 järjestämä maalämpöwebinaari keräsi linjoille väkeä, ja ennakkokysymyksiäkin tuli paljon. Tästä artikkelista voit katsoa sekä webinaarin tallenteen, että ladata webinaarin esitysmateriaalit ja vastauksia webinaarissa vastaamattomiin kysymyksiin. Tilaisuuden veti Tilda Vuorisalo taloyhtiöiden energianeuvontapalvelusta.

Maalämpöwebinaarin tallenne

Voit katsoa tilaisuuden tallenteen alta tai avata sen Youtubessa. Voit myös hypätä tallenteen eri kohtiin klikkaamalla tältä sivulta alempaa löytyviä linkkejä. Tilaisuuden on tallentanut Cinea Oy.

Webinaaritallenteen sisältö

Voit hypätä tallenteen eri kohtiin suoraan klikkaamalla alla olevia linkkejä (tallenne avautuu tällöin Youtubessa).

(00:03:48) Maalämpöremontti linjasaneerauksen yhteydessä Malmilla – Pia Winqvist

(00:21:28) Maalämpöremontti ja kokonaisvaltainen remontointi Vuosaaressa – Risto Lähteenmäki

(00:44:43) Ison rivitaloyhtiön maalämpöhanke Konalassa – Eero Wihuri

(01:06:06) Paneelikeskustelu ja kysymykset yleisöltä

Lataa tilaisuuden materiaalit