Hankimme Mellunkylän ja Malmin taloyhtiöille tuettuja energiatarkastuksia

Jätä yhteystietosi lomakkeella ja pysyt kuulolla

Ilmoita taloyhtiösi: Malmin ja Mellunkylän taloyhtiöille tuettuja energiatarkastuksia

Helsingin taloyhtiöiden energianeuvonta hankkii Malmin ja Kontulan taloyhtiöille energiatarkastuksia, joissa selvitetään taloyhtiön energiajärjestelmien kuntoa ja sitä, miten energiatehokkuutta voitaisiin taloyhtiössä parantaa ilman suurempia investointeja.

Taloyhtiöiden energianeuvonta etsii Malmin ja Mellunkylän alueelta vapaaehtoisia taloyhtiöitä, jotka kokevat olevansa energiatarkastuksen tarpeessa. Ilmoita taloyhtiösi kiinnostuneeksi, niin lähetämme sinulle lisätietoa huhtikuun aikana. Tämä ilmoittautuminen ei sido taloyhtiötä vielä mihinkään.

Kustannukset ja alueet

Energiatarkastuksen kustannukset jaetaan taloyhtiön ja kaupungin kesken: Taloyhtiön osuus energiatarkastuksensa kuluista on 300 €, kaupungin tukiosuus n. 1000 €. Energiatarkastuksessa tarkastaja käy taloyhtiössä paikan päällä ja tekee raportin. Taloyhtiö saa energiatarkastuksensa kaikki materiaalit itselleen sekä suosituksia jatkotoimenpiteistä. Tarkastuksia hankitaan tuetusti neljälle taloyhtiölle.

Mellunkylään kuuluvat Kivikko, Vesala, Kontula, Kurkimäki ja Mellunmäki. Malmi ja Mellunkylä ovat osa Helsingin kaupunkiuudistusalueita, ja niihin kiinnitetään siksi erityistä huomiota: Lisätietoa kaupunkiuudistusalueista ja strategiasta kaupungin sivuilla